Gratis frakt på alle bestillinger i Norge!
Logg inn Registrer
Språk:

Vi godtar Visa og MasterCard. Du kan også betale med Paypal og Klarna.

Ved betaling med kreditt- eller debetkort, reserveres kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Velger du Klarna Faktura som betalingsvalg, vil det bli gjort en online kredittsjekk. Du vil motta et gjenpartsbrev hvor det står hvilke kriterier som legges til grunn. Ved kjøp mot faktura sendes fakturaen til kunden når varene sendes fra lageret. Faktura sendes per e-post til registrert e-postadresse ved bestilling. Fullstendige betalingsvilkår finner du på www.klarna.no.

Frakttid og pris

Vi behandler og sender ordre mandag – fredag mellom kl 10 – 17.

Vi bruker DHL Express, og dette betyr at for de aller fleste steder i Norge, så får du pakken levert dagen etter bestilling. For noen destinasjoner er leveringstiden 2 dager. Ved bestillinger over kr 1.500 betaler vi for frakt. Ellers betaler du selv for frakt (kr 89).

Vær oppmerksom på at ved releaser, events, salg mv er det tidvis stor pågang hos oss, og det kan da forekomme forsinkelser i de alminnelige behandlings- og frakttidene.

Ved kjøp av produkter på salg gjelder ikke vår gratis fraktkampanje. I salgs perioder vil frakt koste kr 199,00 pr sending uannsett hvor mye man bestiller.

I de tilfellene en pakke blir nektet mottatt av kunde eller ikke hentet på DHL Pick Up lokasjon vil pakken sendes tilbake til oss. Ved slike tilfeller vil vi belaste kunde frakt for utsendelse og retur ved refundering av kjøps beløpet.

Hent i butikk

Merk at "Hent i butikk" kun er tilgjengelig på hverdager. Bestillingen må være lagt inn fredager før kl 14 for å kunne behandles før helgen. Bestillinger lagt inn etter fristen blir behandlet etter helgen.

Når varen er klar for henting, vil du motta en e-post om at din pakke er klar.

Varer hentes i vår butikk i Kirkegata 34.

Bytte og retur

Retur

Vi gjør vårt ytterste for at du skal får informasjonen du trenger om et produkt, så hvis du har tips til hvordan vi kan gjøre produktinformasjonen enda bedre er vi svært takknemlig om du sender oss dette.

Om du ikke skulle være helt fornøyd, eller det er feil størrelse, så har du 14 dagers angrerett. For at angreretten skal kunne benyttes må alle lapper/tags være på varen og den må selvfølgelig være ubrukt. Varen pakkes forsvarlig (det skal ikke teipes direkte på skoesker, da dette er en del av varen). Vi anbefaler å prøve skoen på et teppe, for å beskytte sålen.

Julegavebytting: Alle ordre bestilt mellom 29. november og 22. desember kan byttes eller returneres innen 10. januar 2019.

Kunden må selv betale frakt ved retur til oss. Om du ønsker å bytte til en annen vare, dekker vi frakt ved utsendelse av ny vare. Ta kontakt med oss på [email protected], så hjelper vi deg med å arrangere returen.

Reklamasjon

Om det skulle være feil eller mangler med varen din så er det i din rett å få erstatning for tapet ditt. Dersom det foreligger en mangel har kunden rett til å reklamere inntil to år etter kjøpsdato.

Send en e-post til [email protected]; med ordrenummer, beskrivelse av mangel og legg ved bilder av mangelen. Vi tar kontakt så snart vi har behandlet reklamasjonen.

Returadresse:

Stress Kirkegata AS

Kirkegata 34, 0153 Oslo

Hvis du vil bytte i butikken, så hjelper vi deg, men vær så snill å gi oss varsel dagen før, så vi kan klargjøre varen for deg.

Når du bestiller varer hos Stress aksepterer du kjøpsbetingelsene slik disse til enhver tid lyder.

Ordre

Ordre er betinget av tilgjengelighet. Når du gjennomfører en bestilling, vil du motta en e-post som bekrefter at vi har mottatt din ordre (bestillingsbekreftelse). Når vi har akseptert din ordre, vil du motta en ny e-post der vi bekrefter din ordre (ordrebekreftelse).

Dersom det skulle være en feil i prisingen av et produkt, et produkt ikke er tilgjengelig eller vi av andre grunner må kansellere din orde, gir vi deg beskjed så snart vi kan. 

Betaling 

Vi godtar Visa og MasterCard. Du kan også betale med Paypal og Klarna. 
Ved betaling med kreditt- eller debetkort, reserveres kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. 

Velger du Klarna Faktura som betalingsvalg, vil det bli gjort en online kredittsjekk. Du vil motta et gjenpartsbrev hvor det står hvilke kriterier som legges til grunn.
Ved kjøp mot faktura sendes fakturaen til kunden når varene sendes fra lageret. Faktura sendes per e-post til registrert e-postadresse ved bestilling. Fullstendige betalingsvilkår finner du på www.klarna.no. 

Frakttid og pris

Vi behandler og sender ordre mandag – fredag mellom kl 10 – 17.

Vi bruker DHL Express, og dette betyr at for de aller fleste steder i Norge, så får du pakken levert dagen etter bestilling. For noen destinasjoner er leveringstiden 2 dager. Ved bestillinger over kr 1.800 betaler vi for frakt. Ellers betaler du selv for frakt. 

Vær oppmerksom på at ved releaser, events, salg mv er det tidvis stor pågang hos oss, og det kan da forekomme forsinkelser i de alminnelige behandlings- og frakttidene.

Hent i butikk
Merk at "Hente i butikk" kun er tilgjengelig på hverdager. Bestillingen må være lagt inn fredager før kl 14 for å kunne behandles før helgen. Bestillinger lagt inn etter fristen blir behandlet etter helgen.

Når varen er klar for henting, vil du motta en e-post om at din pakke er klar.

Varer hentes i vår butikk i Kirkegata 34. 

Bytte og retur

Retur
Vi gjør vårt ytterste for at du skal får informasjonen du trenger om et produkt, så hvis du har tips til hvordan vi kan gjøre produktinformasjonen enda bedre er vi svært takknemlig om du sender oss dette. 

Om du ikke skulle være helt fornøyd, eller det er feil størrelse, så har du 14 dagers angrerett. For at angreretten skal kunne benyttes må alle lapper/tags være på varen og den må selvfølgelig være ubrukt. Varen pakkes forsvarlig (det skal ikke teipes direkte på skoesker, da dette er en del av varen). Vi anbefaler å prøve skoen på et teppe, for å beskytte sålen.

Kunden må selv betale frakt ved retur til oss. Om du ønsker å bytte til en annen vare, dekker vi frakt ved dette.

Husk å legge ved returlappen som fulgte med varen der du tydelig beskriver hva du ønsker. 

Reklamasjon
Om det skulle være feil eller mangler med varen din så er det i din rett å få erstatning for tapet ditt. Dersom det foreligger en mangel har kunden rett til å reklamere inntil to år etter kjøpsdato.

Send en e-post til [email protected]; med ordrenummer, beskrivelse av mangel og legg ved bilder av mangelen. Vi tar kontakt så snart vi har behandlet reklamasjonen. 

Returadresse:
Stress Kirkegata AS
Kirkegata 34
0153 Oslo

Hvis du vil bytte i butikken, så hjelper vi deg, men vær så snill å gi oss varsel dagen før, så vi kan klargjøre varen for deg. 

Denne personvernerklæringen for www.stress95.com og beskriver hvordan vi registrerer, bruker og beskytter personopplysninger. 

Nettsiden drives av Stress Kirkegata AS som er behandlingsansvarlig. Erklæringen er sist oppdatert 9.11.2018.

Innsamling av data:
Vi registrer opplysninger om deg når:

  • Du samtykker til bruk av informasjonskapsler («cookies») (se nærmere om dette nedenfor);
  • Du oppretter en kundeprofil, eller legger inn en orde;
  • Du legger inn en ordre uten å opprette en kundeprofil, og
  • Du kontakter oss via e-post, telefon eller på annet vis.

Hvilke opplysninger vi registrerer vi om deg?
Følgende opplysninger registrerer vi om deg:

  • Når du besøker vår nettside registrer vi IP-adresse, operativsystemet din PC, mobil, nettbrett e l benytter, hvilken nettleser du benytter, din aktivitet på nettsiden; 
  • Ved opprettelse av kundeprofil og ved å legge inn ordre(r) med eller uten kundeprofil registrerer vi informasjon om navn, fødselsdato, kontaktdetaljer (e-post, telefon og adresse), bank og betalingsinformasjon, informasjon om din ordre (inkludert tidligere ordre), returer og leveranser av varer. 
  • Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, registrerer vi e-post adressen din slik at vi kan sende deg vårt nyhetsbrev.
  • Når du gir ditt samtykke til at vi kan sende deg e-poster med tilbud, forslag til varer vi basert på din tidligere kjøpshistorikk eller ved besøk på vår nettside tror du vil være interessert i.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og tilbud. Dette gjøres ved å klikke på «meld av»/«unsubscribe» i e-post med nyhetsbrev etc, eller ved å sende en e-post til oss. 

Hvordan bruker vi opplysningene vi registrerer?
Vi bruker opplysningene vi registrerer om deg for å yte våre tjenester, og for å forbedre vår nettside, slik at vi kan:

  • Gjennomføre salg av varer til deg, kontakte deg fra kundeservice hvis det er noen spørsmål eller endringer til din ordre, og for å gjøre det enklere for deg å legge inn nye ordre uten at du må legge inn informasjonen vi trenger for å behandle din ordre på nytt.
  • Sende deg e-poster med tilbud, nyhetsbrev og forslag til varer vi basert på din tidligere kjøpshistorikk eller ved besøk på vår nettside tror du vil være interessert i.
  • For å forbedre kundeopplevelsen på nettsiden analyserer vi data om hvordan du bruker nettsiden (dvs hvordan du beveger deg rundt på siden).

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser ovenfor våre kunder slik beskrevet i denne personvernerklæringen, eller det av rettslige grunner er påkrevet at vi lagrer personopplysningene.

Sikker oppbevaring
Vi beskytter dine personopplysninger gjennom rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. 

Informasjonskapsler (cookies)
For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen av vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved besøk til nettbutikken vil det plasseres både første- og tredjepart cookies på din enhet. Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken. Om du ønsker å vite mer om hvilke databehandlere som plasserer cookies ved besøk i nettbutikken, kan du se vår oversikt over cookies her.

Cookie Formål
Dibs Betalingsløsning for checkout-prosessen. 
Google Analytics Statistikk og analyseverktøy som brukes til å gi teknisk innsikt om besøk på siden
Klarna Betalingsløsning for checkout-prosessen. 
Paypal Betalingsløsning for checkout-prosessen. 

Dine rettigheter
Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt deg i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller du kan sende oss en e-post til [email protected], så hjelper vi deg. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. Samtykke til nyhetsbrev kan også trekkes tilbake ved å klikke på linken i e-posten med nyhetsbrevet.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt og spørsmål

Hvis du har spørsmål vedrørende personvernerklæringen, kontakt oss gjerne på:

E-postadresse: [email protected]

Telefonnummer: 22 33 12 60

Postadresse: Kirkegaten 34, 0153 Oslo